Συμπληρώστε τη φόρμα & δοκιμάστε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ

  Συμφωνώ με τους όρους συμμετοχής
(*) Οι πληροφορίες που θα τεθούν στη διάθεσή μας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους

ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ SMASH LIFT

Η θεραπεία SMASH LIFT® με την καινοτομική τεχνολογία HIFU® αντιμετωπίζει την βαρυτική πτώση του προσώπου χωρίς νυστέρι. Η θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς με την υψηλή τεχνολογία δεν τραυματίζονται οι υπερκείμενοι ιστοί ούτε η επιδερμίδα.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τη μικροεστιασμένη ενέργεια του HIFU® διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στο βαθύ υποστηρικτικό ιστό του δέρματος και στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού SMASH. Η εστιασμένη ενέργεια που δρα με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του δερματικού ιστού έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή ορατή σύσφιξη του δέρματος χωρίς χρόνο αποθεραπείας και ερεθισμούς.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Η εφαρμογή διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού. Με την πυροδότηση της παραγωγής κολλαγόνου, ο οργανισμός διορθώνει εσωτερικά τις βλάβες της γήρανσης. Δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή
ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ
ΑΝΕΠΑΦΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΘΕΡΑΠΕΙΑ