Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΚΡΥΟΛΙΠΌΛΥΣΗΣ

Η μέθοδος Cryolipolysis® είναι μη επεμβατική εφαρμογή. Δεν χρειάζεται Αναισθησία ολική ή τοπική, δεν χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και χρόνο αποθεραπείας. Η εφαρμογή διαρκεί 60 λεπτά και μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε περιοχή του σώματος που παρουσιάζει διογκωμένο λιπώδη ιστό. Το αναβαθμισμένου λογισμικού αυθεντικό μηχάνημα είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το FDA της Αμερικής.

Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Πρίν την εφαρμογή σχεδιάζεται το σώμα με ειδικό δερματογράφο στην περιοχή που χρήζει θεραπείας.

Με την Κρυολιπόλυση – Cryolipolysis εφαρμόζονται στην περιοχή 1 εως 3 κεφαλές ειδικής αναρρόφησης και ψύξης – ανάλογα την έκταση της περιοχής – οι οπoίες ψύχουν το υποδόριο λίπος στους -5 βαθμούς, τη θερμοκρασία που λειτουργούν τα αυθεντικά μηχανήματα.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή

ΠΩΣ ΔΡΑ Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Με την εφαρμογή δημιουργούμε τοπικά ελεγχόμενη ψύξη που οδηγεί στην Μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Η διαδικασία αυτή παγκοσμίως ονομάζεται «APOPTOSIS of fat cells». Η απόπτωση λιποκυττάρων και η τεχνολογία έχει έγκριση FDA (Αμερικής).

Τα λιποκύτταρα αποβάλλονται σταδιακά και με φυσικό τρόπο από το σώμα χωρίς να επηρεάζονται καθόλου οι γύρω ιστοί οι μύες και το δέρμα. Στα σημεία που προκαλείται στα λιποκύτταρα απόπτωση δεν αποκτούμε ξανά ποτέ τοπικό πάχος.

Δήλωσε ΕΔΩ συμμετοχή
ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ
ΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟ
ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΘΕΡΑΠΕΙΑ