Αληθινές Ιστορίες
« Έχω χάσει τα 2/3 του βάρους που θα ήθελα, και σίγουρα θα χάσω και το υπόλοιπο! Το μόνο μου πρόβλημα είναι τα ρούχα μου! Παλιότερα εκνευριζόμουν που δεν έβρισκα ρούχα στο νούμερο μου ή που όλα ήταν φαρδιά και δεν με κολακεύαν καθόλου! Τώρα δεν προλαβαίνω να τα στενεύω! Από τα ρούχα της δουλειάς, μέχρι τα jean! Αλλά δεν πειράζει, πιο καλά να τα στενεύω παρά να μην χωράω, ίσα ίσα νιώθω καλύτερα, περήφανη για τον εαυτό μου που τα κατάφερα!
Αρχισα να αγαπάω το σώμα μου πάλι και αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να μου κάνω.»

Μπογιατζή Αγγελική

 
 
«Ότι κι αν έκανα το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα συνέχιζε να με ενοχλεί και να μου χαλάει καθημερινά την διάθεσή μου. Κρέμες, δίαιτες ακόμα και γυμναστική δεν μου έδιναν την λύση που ζητούσα. Σήμερα έχω αποκτήσει ένα ομοιόμορφο σώμά χωρίς κυτταρίτιδα και ψωμάκια, που δεν ντρέπομαι να εμφανίσω το καλοκαίρι στην παραλία.
 
Είμαι κατενθουσιασμένη!!!»
 
 
Έλενα Γκίνου
 
 
«Στα 45 μου, ένιωσα έντονη την ανάγκη να κάνω κάτι για το πρόσωπό μου που είχε συνέχεια μια λυπημένη όψη. Ο επιστημονικός συνεργάτης στα dna μου πρότεινε τη μη χειρουργική τεχνική του IPL για την αναγέννηση του προσώπου και την τόνωση του περιγράμματός του. Η θεραπεία ήταν σύντομη, αποτελεσματική και στα μέτρα μου. Nίωθω πραγματικά ανανεωμένη και δείχνω τουλάχιστον 6 χρόνια νεότερη. Σας ευχαριστώ.»
 
Αναστοσοπούλου Μαρία
 
 
«Η έντονη τριχοφυία που είχα από μικρή στο άνω χείλος και το πιγούνι, ήταν για μένα ένα άλυτο πρόβλημα που με είχε περιορίσει στο σπίτι. Τώρα στην ηλικία των 30 βρήκα την λύση στα dna, το πρόσωπό μου απαλάχτηκε από την ανεπιθύμητη τριχοφυία και έχω γίνει πιο κοινωνική. Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα, γιατί θα είχα απολαύσει καλύτερα την ζωή μου.»
 
Ζωή Λούρκη